Jeunesse Serums

products-730

Jeunesse Serums

Serum Jeunesse Unifant: Dit serum heeft een matterende textuur, helpt kleuroneffenheden en ieder type porie minder zichtbaar te maken en maakt oppervlakte rimpels zichtbaar glad.

Serum Jeunesse Focus Fermeté: Dit serum met geltextuur met stretch-effect helpt huidverslapping te beperken door de huid verkrachtig te maken en te verstevigen en de gelaatstrekken zichtbaar te liften.

Serum Jeunesse Reconstitant: Dit serum met textuur van gegelifieerde olie omhult de huid om deze intensief te voeden, maakt de huid dichter en vitaler en verbetert zo alle tekenen van veroudering.

Serum Jeunesse Detoxifiant Anti-Radicalaire: Dit serum met textuur met glowy effect dringt onmidddelijk in de huid. Beschermt de huid zichtbaar tegen vrije radicalen en optimaliseert de celvernieuwing.

Serum Jeunesse Focus Rides: Dit serum smeltende textuur helpt bestaande rimpels zichtbaar opvullen, het huidoppervlak glad te maken en de tekenen van veroudering te beperken.

Serum Jeunesse Ovale Parfait: Dit serum met omhullende, directe vormende textuur tekent de gezichtsovaal opnieuw, helpt de gezichtscontouren te behouden en maakt het decolleté glad.